0416 530 560   |    info@dennissnijders.nl Showtuin: Nieuwevaart 22 | 5161 AR Sprang-Capelle
Gratis staal aanvragen
Vervangen natuurlijk gras voor kunstgras
  • Vervangen natuurlijk gras voor kunstgras
  • Vervangen natuurlijk gras voor kunstgras
  • Vervangen natuurlijk gras voor kunstgras

Vervangen natuurlijk gras voor kunstgras

Dennis Snijders Hoveniersbedrijf heeft in Sprang-Capelle dit natuurlijke gazon vervangen voor een natuurlijk ogend, maar zorgeloos en onderhoudsvriendelijke kunstgras gazon van EasyLawn. 

Ervaren kunstgras installateur 

De medewerkers van Dennis Snijders Hoveniers zijn ervaren met het leggen van kunstgras. Iets dat goed van pas komt want het goed leggen van kunstgras is niet voor iedereen 'weggelegd'. Een tuin is nooit helemaal recht en de hoeken zijn niet altijd 90 graden, daarnaast oogt het gazon mooier als er wat oneffenheden in zitten. U kunt kiezen voor een recht gazon zoals in deze tuin, maar ook kunt u kiezen voor een gazon met organische vormen. 

Altijd groen en natuurlijk 

Kunstgras is altijd groen, maar de huidige manier van produceren zorgt er wel voor de deze generatie kunstgras niet van natuurlijk gras te onderscheiden is. Heeft u te weinig of juist teveel zon in uw tuin? Heeft u geen tijd of zin om het gras te maaien of onderhouden, wilt u lekker van uw vrije tijd genieten zonder ook nog eens aan de slag te moeten in uw tuin? Kunstgras is de perfecte oplossing.

Natuur en milieu 

Wist u dat kunstgras ideaal is om regenwater direct de bodem in te laten zakken? Verharding/bestrating zorgt vaak voor regenwaterafvoer door het riool, kunstgras is geproduceerd om het water direct in de bodem te laten zakken. U kunt zorgeloos minimaal 10 jaar genieten van uw gazon (en dat met nauwelijks onderhoud), daarna is kunstgras 100% recyclebaar. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras