0416 530 560   |    info@dennissnijders.nl Showtuin: Nieuwevaart 22 | 5161 AR Sprang-Capelle
Gratis staal aanvragen
Onderhoudsvriendelijke tuin in Waalwijk
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Waalwijk
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Waalwijk
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Waalwijk

Onderhoudsvriendelijke tuin in Waalwijk

In Waalwijk heeft Dennis Snijders Hoveniersbedrijf deze onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd. Zoals u op de foto's ziet wil de bewoner graag genieten van de tuin, in dit geval met een potje darts. Kunstgras Facile35 van EasyLawn is de ideale oplossing. In de zomer, winter, het najaar of voorjaar, altijd een mooi en natuurlijk ogend gazon.

Voor grote en kleine tuinen 

Het gemiddelde formaat van een kunstgras gazon ligt rond de 40 m2. Vaak wordt kunstgras gebruikt in stadstuinen (in de volksmond 'postzegels' genoemd), daar waar de zon niet schijnt of de bewoners hun kostbare vrije tijd liever aan andere zaken besteden dan tuinonderhoud. Maar steeds vaker worden ook grotere tuinen voorzien van (een deel) kunstgras. In de voortuin of de achtertuin, voor recreatief gebruik of als siergazon, overal is een passende kunstgras oplossing voor te verzinnen.

Showruimte in Sprang-Capelle 

In Sprang-Capelle heeft Dennis Snijder Hoveniersbedrijf een showrek met mooie stukken kunstgras waar u uw keuze op kunt bepalen. Na het uitkiezen van het product dat bij u past kunt u met Dennis de mogelijkheden bespreken, wellicht heeft u nog wat andere aanpassingen aan uw tuin.

Sample aanvragen 

Vraagt u liever een sample aan (de voorkeur heeft een bezoek aan het showrek waar u op passend formaat uw keuze kunt maken)? EasyLawn verzendt deze kosteloos, u heeft de samples binnen enkele dagen in huis.  

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras